exibições 448
Foto do artista Hinos de Países

Hino do Albânia

Hinos de Países


Rreth flamurit të përbashkuar
Me një dëshirë dhe një qëllim
Të gjithë Atij duke iu betuar
Të lidhim besën për shpëtim

Prej lufte veç ay largohet
Që është lindur tradhëtor
Kush është burrë nuk friksohet
Po vdes, po vdes si një dëshmor

Prej lufte veç ay largohet
Që është lindur tradhëtor
Kush është burrë nuk friksohet
Po vdes, po vdes si një dëshmor

Në dorë armët do t'i mbajmë
Të mbrojmë Atdheun në çdo vend
Të drejtat tona ne s'i ndajmë
Këtu armiqtë s'kanë vend

Se Zoti vet e tha me gojë
Që kombe shuhen përmbi dhé
Po Shqipëria do të rrojë
Për te, për te luftojmë ne

Se Zoti vet e tha me gojë
Që kombe shuhen përmbi dhé
Po Shqipëria do të rrojë
Për te, për te luftojmë ne