Faça login para habilitar sua assinatura e dê adeus aos anúncios

Fazer login
exibições de letras 277

Be Careful What You Eat

Animaniacs

Wakko: (Spoken) Hey Let's get some ice cream.

Dot: How 'bout this one?
Pistachio Almond Fruit Fudge Buttterscotch Delight

Yakko: Ingredients Zinc Trisodium Aspartate,
Sorbatale, and Bisulfate
Oxide, Beta Caratine
Lactic Acid, Carab Bean
(music begins)

Yakko: Grade A milk emulsified
Malto-dextrin alkalide
Silicon deoxylite
Lots of sugar,
W+D : Hey, all right!
Yakko: Calcified synthetic salt
Artificial barley malt
Glycerine and aspartate
Folic acid,
Wakko: That tastes great!

YW+D : Monosodium glutamate
Dehydrated calceinate
Soybean oil, butter fat
Caramel center,
Wakko: I'll eat that!

YW+D : Hooray for sugar, 'cause we love it
Chocolate chips; we want more of it
Cakes and ice cream; watch us shove it
Down our throats real fast.

Yakko: Here's a candy bar, you tried it?
Wakko: Hey, let's all see what's inside it.

Yakko: Gelatinized triglycerin
Phosphate, soybean, lecithin
Deoxylite tri-silicon
Dipped in chocolate,
W+D : Bring it on!
Yakko: Citrus enzymes, BHT
Powdered milk,
Dot : Sounds good to me!
Yakko: Baking soda, carob gum
Carbohydrates,
W+D : Yummy yum!

YW+D : Monosodium glutamate
Zinc disodium algenate,
Whole grain flour, yeast and fat
Wakko: Time to eat it; I'll do that

YW+D : We like sweets a lot
But they make your insides rot
So remember it's your body
And the only one you've got.

Adicionar à playlist Tamanho Cifra Imprimir Corrigir Enviar tradução
Composição: Jacques Offenbach / Randy Rogel. Essa informação está errada? Nos avise.
Enviada por site. Legendado por Carlos. Viu algum erro? Envie uma revisão.


Comentários

Envie dúvidas, explicações e curiosidades sobre a letra

0 / 500

Faça parte  dessa comunidade 

Tire dúvidas sobre idiomas, interaja com outros fãs de Animaniacs e vá além da letra da música.

Conheça o Letras Academy

Enviar para a central de dúvidas?

Dúvidas enviadas podem receber respostas de professores e alunos da plataforma.

Fixe este conteúdo com a aula:

0 / 500

Posts relacionados Ver mais no Blog


Opções de seleção